Friday, February 1, 2019

De snelste methode om hard spierweefsel op natuurlijke wijze te ontwikkelen

Het bouwen van spiermassa zonder steroïden kan zeer uitdagend zijn. De ruwe feit is dat de meerderheid van de fysieke fitheid modellen, bodybuilders, maar ook filmsterren vullen hun opleiding met medicijnen. En ook dit maakt het heel gemakkelijk voor hen te laden op de massa. U ziet, anabole steroïden te manipuleren uw hormonaal middel niveaus en ook interactie rechtop met je spiermassa cellen om spierweefsel gezonde eiwitsynthese te verhogen - en ook dit verbetert drastisch uw tarieven van spierontwikkeling.
Toch zijn er een heleboel ongunstige negatieve effecten op het nemen van steroïden, van korte-termijn agressiviteit evenals acne tot duurzame mind schade en ook verlamd productie van testosteron. De zonnige kant is dat het nog steeds mogelijk om een ​​hoge kwaliteit spierweefsel te bouwen als een natuurlijke lifter. Het duurt slechts een enigszins andere strategie (en ook iets veel meer persistentie). Krijg alle set, omdat je met betrekking tot precies hoe snel de belasting op de massa te ontdekken.


Verkrijgen lean voordat je massa up

De eerste stap is om te verlagen en het verkrijgen van mager (voorafgaand aan u in gewicht en massa up). Terwijl steroïden u in staat om met succes de belasting op massa en versnipperen vet ongeacht uw vetpercentage, het is een diverse verhaal als een natuurlijke lifter.

Waarom? Het verkrijgen van Lean Normaal Verbetert Testosteron

Onderzoeken tonen aan dat hogere niveaus van lichaamsvet verbonden met lagere niveaus van testosteron en minder insuline gevoeligheidsniveau. Ze bovendien valideren dat het haalbaar is om uw testosteron (en ook uw gevoeligheid voor insuline) te verhogen alleen door het verlagen van uw vetpercentage. Dit is belangrijk omdat deze beide punten een grote rol in het spierweefsel structuur procedure spelen.
U ziet, een grotere mate van testosteron (en ook verhoogde insuline niveau van gevoeligheid) beide resulteren in een grotere tarieven van spierweefsel de eiwitsynthese. En ook betekent dit dat u te bereiken bouwt meer spierweefsel. Laat me expressie dit in een verschillende manieren, zo niet het gevoel te maken: Wanneer u mager te krijgen, je lichaam komt extra effectief zijn bij het opbouwen van spiermassa te zijn. Voor elke extra pond lichaamsgewicht die je krijgt, zal meer van het zeker spiermassa en ook veel minder uit te maken zal zeker vet (versus wanneer je naar een hoger lichaamsvet procent) zijn.

Dat is niet de enige factor om Lean eerst

Wij willen allemaal grote naakt uitzien. En de truc om op zoek naar groot naakt is dat mager. Ja, ook willen dat jullie kwaliteit spierweefsel massa hebben. Maar als het is bedekt met een dikke laag vet, bent u nog steeds gaat zien lef. Wanneer u mager te krijgen, u in principe te ontdoen van die laag vet en bloot je spieren interpretatie. Zelfs als U bent niet eerder zo groot als je wilt zijn, zult u zeker zien er nog uitstekend.
Dus door eerst te verminderen, de bevrediging van ziet er goed uit sneller, in tegenstelling tot het uitstellen van die bevrediging maanden evenals maanden bulking up en op zoek mollige verkrijgen. Plus, het opbouwen van spieren duurt langer dan het snijden van vet. Onze lichamen zijn slechts normaal gesproken niet efficiënt bij het laden op de massa veel sneller dan een half extra pond per week (als ideaal.). Echter, je kunt vet zo snel elke week te snijden als een extra pond zonder verlies van spier in de procedure.

Dus Specifiek Hoe Lean moet ik krijgen?

Dus nu ben je waarschijnlijk afvragen: Ok trendy, maar hoe mager heb ik nodig om te krijgen? Grote bezorgdheid. Er is geen uitstekende oplossing hier, maar ik denk dat je nodig hebt om te bezuinigen tot ongeveer 12-15% lichaamsvet. Voor veel mensen zal dit zeker u toelaten om uw hormoon graden te optimaliseren evenals er goed uitzien naakt, zonder jezelf ontnemen of het nemen van de kans op het ontwikkelen van een eetstoornis probleem.
U ziet, het slanker je wordt, hoe meer je nodig hebt om je calorieën te beperken in stand te houden vergieten vet en ook afslanking. En ook als je eenmaal dicht bij met betrekking tot 10% lichaamsvet te komen, dit kan een onaangename proces. In mijn standpunt, is er geen reden om jezelf te onderwerpen aan die pijn, tenzij u zich voorbereiden op een fysieke fitheid versie worden of het doen van een bodybuilding concurrenten. In aanvulling op zeer gereduceerde lichaamsvet percentages echt nadelige bijwerkingen zoals gecompromitteerd hormoonspiegels en een belemmerde lichaamsimmuunsysteem veroorzaken. Onze lichamen alleen vragen om een ​​bepaald niveau van lichaamsvet om te werken op een optimaal niveau.

Zodra mager, gewichtstoename langzaam

Zodra u hebben gekregen om de hiervoor genoemde niveau van ongeveer 12-15% lichaamsvet, is het tijd om wat spiermassa op te bouwen. Toch moet u hieronder oppassen. Typische bodybuilding-stijl ophopende (waar u van plan om zo hoog als 1-2 pond verwerven wekelijks) werkt net goed voor steroïde gebruikers ...

Waarom? Het krijgen van Weight Too Fast brengt Fat Gain

Zoals ik hierboven besproken, je lichaam is gewoon normaal efficiënt in het vervaardigen met betrekking tot een half pond spierweefsel elke week ... en ook dat is net als U gloednieuw te tillen. Dit betekent dat alle soorten van gewicht toch factor u verkrijgen puur vet zijn. Net als alles in het leven, zijn er het verminderen van een laag rendement. Hoe meer training ervaring je hebt, en ook de meer spierweefsel je bouwen, de meer uitdagende het wordt om extra massa te bereiken.
Met steroïden, heeft deze limiet niet. U kunt vullen je gezicht, krijgen 1-2 pond per week, en bijna alle van het zal zeker spier. En dit is de reden waarom een ​​groot deel van de body building suggesties vertelt u om te consumeren grote en ook snel op gewicht. Toch, als je een all-natuurlijke lifter, zetten op gewicht ook snel zal zeker gewoon je vet.
Op dit moment, gelet op alle-natuurlijke grenzen van uw lichaam, moet u van plan om een ​​half pond per week (of 2 pond per maand) om spiermassa ontwikkeling te vergroten verkrijgen. Dit garandeert dat uw lichaam de extra energie die het nodig heeft om gloednieuwe spierweefsel vervaardigen. Het maakt bovendien ervoor dat je niet zo goed als overdrijven het verwerven van een bos van vet.
In combinatie met een gedegen opleiding regime (en redelijk verminderd lichaamsvet), het verkrijgen van ongeveer 2 extra pond per maand zal u toelaten om efficiënt te pakken op massa zonder het verkrijgen van vet. En, als een all-natuurlijke lifter, dit is uw mooiste haalbaar keuze. Hiermee kunt u op maat te krijgen en ook groter te verkrijgen tijdens een verblijf mager (en ook het houden van een optimale hormoonspiegels) het hele jaar.

Zorg er voor uw training is geoptimaliseerd voor Bulking

Als je gewicht te krijgen, maar je workout routine is uit punt, kunt u nog steeds uiteindelijk krijgt vet.
De waarheid is dat sommige training routines zijn gewoon beter voor de ontwikkeling van de massa. Met andere woorden, er zeker van uw training routine zich aan deze 3 kernbegrippen:

Gericht op samengestelde bewegingen (squats, deadlifts, persen, rijen, pull-ups)

Uw routine moet ook veel meer samengestelde bewegingen dan afzondering bewegingen (krullen, tricep uitbreidingen, buikspieren, been krullen, etc). Deze bewegingen stellen u in staat te verhuizen meer gewicht, maar ook dit bevordert nog meer spiermassa ontwikkeling omdat dit.

Een ingebouwde progressie die je dwingt om de gewichten te verhogen

Als u uw lichaam een ​​reden om nog meer spiermassa op te bouwen bieden wel, dan zal het niet. En de meest effectieve manier om je lichaam te voorzien van deze reden is progressief overbelasting te gebruiken, evenals regelmatig, maar geleidelijk aan, de gewichten te verhogen.

Voldoende hoeveelheid (en voldoende rust) voor u

Als U bent een gloednieuwe lifter, een eenvoudige 3-daagse wekelijkse hele lichaam regime is optimaal. Op dit moment heb je niet veel van een werk nodig hebben om uit te breiden, en ook 3 dagen per week is voldoende. Als U extra verfijnd, overweeg dan een 4-daagse per week routine.

Het besluit over snelste methode om Muscle Natuurlijk Construct

Ok, laten we snel evalueren van de meest effectieve manier om spiermassa te ontwikkelen zonder steroïden:
  • Te beginnen door het verkrijgen van lean (12-15% lichaamsvet)
  • Dit zal zeker het verhogen van uw testosteron, en zal ook u veel beter naakt uitzien
  • Vervolgens beginnen met het verwerven van gewicht (2 pond per maand is ideaal)
  • Dit zal zeker maximum uit uw natuurlijke groei van spieren weefsel beperkingen en vermindering van vet te krijgen
  • Zorg ervoor dat u zich houdt aan een geschikte, progressieve overbelasting op basis van regelmatige
Dit eenvoudige systeem zal toelaten om regelmatig groter en ook sterker te verkrijgen. En ook, het zal zeker je blijft leunen het hele jaar op hetzelfde moment te maken. Maar als u van plan bent om sneller te krijgen, kunt u proberen D-Bal als een all-natuurlijke alternatief steroïde.

No comments:

Post a Comment